METAL HAMMER NORWAY 10 – DESEMBER /JANUAR 2012-2013

METAL HAMMER NORWAY 10 – DESEMBER /JANUAR 2012-2013

I SALG FRA 29. NOVEMBER

Coverstory for desember/januarnummeret er de fin-fine gutta i SOUNDGARDEN. For noen er dette gode minner fra en grungete ungdomstid, for andre var grungen et lite helvette. Aaaanywho. Bandet er tilbake i storform, og leverer meget deilige saker for både nye og gamle fans!

Metal Hammer Norway har kåret ÅRETS ALBUM 2012, og ikke minst NORSKE BAND VI TROR PÅ I 2013!  Vi har snakka med PARKWAY DRIVE, hatt enorme latterkramper av fotoshooten til BLACK DEBBATH, vært på filminnspilling med NIGHTWISH, HIM lever enda gitt, ekstrembandet ANAAL NATHRAKH leverer igjen et mesterstykke av et album, vi ringte til John Dyer Baizley i BARONESS og sjekka hvordan han har det etter den dramatiske tourbussulykken etter Øya festivalen i sommer hvor han brakk både arm og ben, norske doombandet FUNERAL leverer et mørkt oriatorie, DUNDERBEIST smeller til igjen, og sist men ikke minst vi har kåret

Du kan også lese om KOLDBRANN, 1349, GOJIRA, KRAKÓW, ENSLAVED, TANTARA, BLOOD RED THRONE, DOREDUH, kronikk skrevet av BARNEY GREENWAY fra NAPALM DEATH, 52 albumanmeldelser, liveanmeldelser og mye MYE MER!

I SALG FRA 29. NOVEMBER

Abonnere på METAL HAMMER NORWAY? Send navn og adresse til abonnement@metal-hammer.no!