METAL HAMMER NORWAY 2012 06 I SALG FRA 5. JULI

SLAYEEEER!!!! Endelig er kongene av Thrash på coveret! Vi satt oss ned med Kerry og Tom, og har gått i dybden på et av verdens aller beste metalalbum; Reign In Blood. Ingen over, ingen ved siden.

Og vi fortsetter i thrashsporet med legendariske TESTAMENT som er tilbake med nytt album og har ingen planer om å pensjonere seg enda – de går kjappere enn noensinne. KREATOR er også tilbake for fullt, og Mille keeps it metal, keeps it powerful, keeps it real!” fortsatt, vi hang ut med ZAKK WYLDE på selve scenen til Ozzy da de var i Oslo, og fikk et meget spesielt møte med denne energibomba av en gitarist, MARILYN MANSON – ja, du leser riktig, Selveste Manson slapp ny skive litt tidligere i vår, og skue ikke hunden på hårene. Mannen er interessesant igjen.

NILE og Karl Sanders tar oss langt inn i katakombene, snakker om vår egen Grutle, og har gitt Gro en nær 10´er opplevelse,  vi gir deg historien om CHILDREN OF BODOM, fantastiske BARONESS har levert et album som tok pusten fra redaksjonen vår, hva har MIKE PORTNOY gjort etter Dream Theater sier du? Hva har han IKKE gjort, sier vi.

I tillegg kan du lese om FIREWIND, GRAND MAGUS, CIRCUS MAXIMUS, VETTER, CONAN, KOBRA & THE LOTUS, liveanmeldelser av blant annet METALLICA, GOJIRA og MASTODON, OZZY & FRIENDS, BLACK LABEL SOCIETY, CANNIBAL CORPSE, INSENSE, som vanlig 52 albumanmeldelser, og mye MYE mer!

I SALG FRA 5 JULI

ABONNERE PÅ METAL HAMMER NORWAY? Send ”metal navn adresse” til 2006.

Metal Hammer Norway july/august 2012