METAL HAMMER NORWAY NOVEMBER 2012

METAL HAMMER NORWAY #10 I SALG FRA 1. NOVEMBER

Dette Novembernummeret vårt er et av de mest STJERNESPEKKEDE Hammerne vi noensinne har levert!

JADDA! Endelig har vi fått snakke med ett av rockens mest legendariske band: AEROSMITH! Hammer Norge hadde en lang prat med selveste Joe Perry om den nye skiva, og etter bøttevis av albumtrofeer, Grammy Awards og #1-plasseringer på listene verden rundt, er det fortsatt noe Aerosmith-gitaristen ønsker å oppnå.

Vi har snakket med COREY TAYLOR som fronter to av de mest populære metalbandene i nyere tid – Slipknot og STONE SOUR, kanskje en av metalens aller ypperste bassister IRON MAIDENs STEVE HARRIS er ute med BRITISH LION, vi hooka opp med DANKO JONES da han var i Oslo, etter 30 år i gamet leverer metaldronningen über alles DORO fortsatt som et uvær, GOD SEED er ute med sitt første album, og alle mørke hjerter frydes over at selveste GAAHL og KING leverer musikk sammen igjen, svenske GRAVEYARD tar alle med storm, og dystre og fantastiske NEUROSIS er et av bandene som oftest nevnes når andre band skal ramse opp sine musikalske helter eller inspirasjonskilder.

I tillegg til dette får du blant annet PIG DESTROYER, HOODED MENACE, POSTHUM, OVERTHROW, OKKULTOKRATI, TRISTANIA, 52 albumanmeldelser, liveanmeldelser, 13 siste og MYE MER!

I SALG FRA 1 NOVEMBER

ABONNERE PÅ METAL HAMMER NORWAY? Send ”metal navn adresse” til 2006.