METAL HAMMER NORWAY OKTOBER 2012

METAL HAMMER NORWAY 2012 08  I SALG FRA 27. SEPTEMBER

En av metal-Norges aller største bautaer; ENSLAVED, pryder coveret vårt denne oktobermåneden. Bandet er ute med albumet RIITIR, og vi satt oss med med gutta i Bergen for en dybdeprat. Og løssluppen prat om Bekkis selvsagt.

I tillegg kårer Metal Hammer våre TOPP 20 SHREDDERE– eller RIFFGUDER som vi har valgt å kalle det! Vi  har hatt hjelp fra blant annet Zakk Wylde og Matt Heafy (Trivium), og kårer nå vår ultimate riffgud. Kjøp bladet og finn ut hvem som tar første plassen. Vi ser også fremover, og gir deg flere gitarister du må se opp for i fremtiden med SHREDDINGAS NYE BØLGE.

Så har vi jommen oss fått en prat med selveste PHIL ANSELMO. Pantera- og Down vokalisten var på meget godt humør, og forteller om sine norske metalvenner og  selvsagt om den nye DOWN-skiva. Norgesvennene RIVAL SONS gir oss flere glitrende eksempler på hvorfor de har fått hederstittelen NorgesvennKVELERTAK skal spille på John Dee og løfter litt på lokket angående ny skive, IN THIS MOMENT forteller om hvordan de slet da de mistet to medlemmer til en American Idol deltager, vi kjører full True CANADIAN Heavy Metal med superfete CAULDRON, THE GATHERING slipper ny skive med norske Silje Wergeland på vokal, og bjønnmetalgutta i SVÖLK stadfester at de er Ridderne under det runde bord.

Men ikke bare det! Du har muligheten til å VINNE EN JACKSON X-SERIES GITAR levert fra FENDER SCANDINAVIA til en verdi av 5938,-! Les detaljer i bladet.

Les også om KRAKÓW, NIDINGR, ARISTILLUS, WITCHCRAFT – som faktisk inspirerte PHIL ANSELMO til å slippe ny Down skive,  SATURNIAN, DEFTONES, BLOOD COMMAND, 52 albumanmeldelser og mye MYE mer!

I SALG FRA 27. SEPTEMBER

ABONNERE PÅ METAL HAMMER NORWAY? Send ”metal navn adresse” til 2006.