METAL HAMMER NORWAY SEPTEMBER 2012 I SALG FRA 30. AUGUST

Coverstory september måned er selveste KISS!

Vi trodde verden ikke sto til påske da vi ble spurt om vi ville ta en prat med Gene Simmons og Eric Singer da de var her for Kollenfest. Vi heiv oss over audiensen, og snakka løst og fast med gutta. Og hvorfor ba Gene oss slutte å tilbe Statan?

Du kan også lese om at Pantera-trommis og broren til Dimbag Darrell Vinnie Paul har gått tilbake til sine metal-røtter med den nye HELLYEAH! skiva,  NACHTMYSTIUM´s Blake Judd avslører sine kulthelter fra Telemark og norske inspirasjonskilder, og de originale emoene i KATATONIA beviser at folk fra Stockholm definitivt kan mer enn å rope etter ”skumpa” på Stureplan.

Da vi sier OLD MAN GLOOM kan det hende du stusser litt. Men sier vi at bandet består av Isis, Cave In og Converge, ja, da er det bare å glede seg. Vi tatt tak i fenomenet FOLKMETAL, og tatt en prat med blant annet TROLLFEST og KORPIKLAANI, legendene i LYNYRD SKYNYRD vil gjerne gjøre et livealbum i Norge, og SMOKE MOHAWK med medlemmer fra Gluecifer, We og My Midnight Creeps avslører hvordan de kom opp med bandnavnet.

I tillegg kan du lese om THE DARKNESS, PERIPHERY, SERJ TANKIAN, VESEN, PRIMITIVE WEAPONS,  KING DIAMOND avslører, NATUR, som vanlig 52 albumanmeldelser, liveanmeldelser fra blant annet SLAYER, GOJIRA, MASTODON; DIMMU BORGIR, SWEDEN ROCK, CIRCUS MAXIMUS , MOTÖRHEAD og mye MYE mer!

I SALG FRA 30. AUGUST – NÅ MED KISS POSTER!

ABONNERE PÅ METAL HAMMER NORWAY? Send ”metal navn adresse” til 2006.